Ascentie

Toen ik gisterenavond geboeid naar een science fiction film zat te kijken, hoorde ik plotseling een stem tot mij spreken. Eerlijk gezegd kwam me dat op dat moment niet echt goed uit, want ik wou niets van deze mooie film missen, maar gelukkig had ik pen en papier bij de hand liggen en kon ik de volgende, korte boodschap noteren.

Als de Oude en De Nieuwe Wereld samenkomen ontstaan er botsingen, zoals nu gebeurd in deze tijd, en dan kan het er heel heftig aan toegaan, want de Oude en Nieuwe Energieën gaan in strijd met elkaar. Maar in die strijd zullen Hoop en Vertrouwen oplichten, en zullen er ‘Vonken van Bewustzijn’ uitgestrooid worden voor diegenen die ze kunnen ontvangen als ‘Vonken van Licht’. Door deze ‘Vonken van Licht’ zal het Weten bij hen geopend worden en zullen de Openbaringen zich, als vanzelf, bij hen gaan ontvouwen. Vanaf dan zal het openen van het bewustzijn van de Aardse mensheid niet meer te stoppen zijn!

Laten wij in deze tijden vertrouwen hebben, want alleen zó kan en zal dit alles gaan geschieden in het Licht van de Waarheid, waardoor de vele onwaarheden op zullen gaan in het Duister en ze de weg terug niet meer zullen vinden. Weet ook dat in de Nieuwe Wereld waar wij naar op weg zijn de strijd al is gestreden!’

Nadat ik deze mooie, bemoedigende boodschap had opgeschreven kon ik weer verder genieten van de prachtige film op tv.

Veel liefs, Ans