Hou van onze Aarde

Hou van onze Aarde

Grote onrust maakt zich nu van mij meester, en ik begrijp niet waar dit gevoel vandaan komt. Totdat ik dezelfde beelden zie die ik als klein kind ook al had gezien; beelden van de vele rampen die de Aarde zullen treffen.

Tijdens dat visioen had ik het gevoel dat vele duizenden mensen allemaal in één keer over zullen gaan. En aan de Hemelpoort zong een nachtegaal zijn mooiste lied, want daarmee trok hij vele Zielen aan, en deze Zielen aanschouwden daar de prachtigste oorden.

Maar ik zag óók dat niet alle Zielen aankomen in die mooie oorden. Vele Zielen beseffen nl. niet wat hen overkomen is, zij zijn zoekende, want zij kunnen de weg naar hun Aardse huis niet meer terugvinden; de Aarde blijkt enorm veranderd te zijn. Deze ‘dolende’ Zielen zullen getroost en bewust gemaakt moeten worden.

Het zijn de processen van veranderingen die zich op de Aarde gaan afspelen, maar de autoriteiten hebben niemand gewaarschuwd voor de vele rampen die er kunnen gaan gebeuren. Door de aantrekkingskracht van de planeten die alles in beroering brengen kunnen de polen van de Aarde gaan verschuiven, waardoor de Aarde een kanteling kan ondergaan. Weet dat de ‘Arken van Noach’ allang gebouwd zijn voor een select gezelschap, opdat zíj de Aarde bijtijds kunnen verlaten! Niet alleen de Aarde, maar ook de andere planeten in ons Zonnestelsel ervaren de gevolgen van deze krachten; alles in ons Zonnestelsel houdt de adem in.

Maar na alle chaos die ik aanschouwde, ontstaat er een langdurige, intense stilte. Daarna zie ik een stralende Aarde met golvende granen tevoorschijn komen …..EEN NIEUWE AARDE IS GEBOREN.

Ik weet dat ik er zelf voor gekozen heb om in deze tijd op de Aarde te incarneren, in deze ‘slotfase’ van de Aarde, wat tevens weer een nieuw begin zal zijn!

Terwijl we dit schrijven aanschouw ik prachtige, Violette Energieën!

Veel liefs, Ans.