Vreemde gebeurtenissen

Vreemde gebeurtenissen

Er gebeuren momenteel vele vreemde en ongebruikelijke dingen om ons heen. Het heden, verleden en toekomst lijken soms door elkaar te lopen, en dat kan verwarrend zijn voor vele mensen, maar weet dat …… Alles is één.

Een paar dagen geleden zat ik thuis op de bank toen er voor m’n geestesoog een soort van symbool verscheen. Deze begon heel snel te draaien waarna ik er ahw werd ingezogen, en me binnen luttele seconden in een andere dimensie/wereld bevond. In die andere dimensie zag ik weer een ronddraaiend symbool waardoor ik vervolgens weer in een andere dimensie terechtkwam enz., enz.; het leken wel tijdtunnels te zijn via welke ik van de ene naar de andere dimensie reisde.

Hieronder staan nog een paar voorbeelden van bijzondere of vreemde ervaringen die vele mensen de laatste tijd meemaken. Zo zijn er veel mensen die ‘tijdsverstoringen’ meemaken. Echter, zij ervaren niet alleen het fenomeen ‘missing time’ oftewel ‘verloren tijd’ maar het gebeurt ook andersom, dat ze dus weten dat het láter in de tijd moet zijn maar dat het op de klok juist vróeger is.

Ook zijn er mensen die tijdelijk ‘verdwijnen in de tijd’ – die zijn dan fysiek echt even op een andere, voor hen onbekende plek – maar even later zijn ze gewoon weer terug in het hier en nu en is alles dus weer normaal. Sommige mensen worden tegenwoordig vaak duizelig of ze zijn gedesoriënteerd, maar er zijn ook mensen die soms volledig ‘in de war’ geraken; zij zijn dan letterlijk opeens de weg kwijt en kunnen bijv. hun eigen huis niet meer vinden terwijl ze er vlakbij zijn!

Wat ikzelf vorige week heb meegemaakt, en vele andere mensen om mij heen ook, is dat ik zomaar, zonder aanwijsbare reden, achterover ben gevallen. Dit fenomeen komt nu veel voor en wordt veroorzaakt door een klein maar sterk magnetisch veld dat op dat moment op die plek ontstaat. Dat magnetische veld is niet zichtbaar, maar je kunt er niet doorheen dus bots je er ahw tegenaan, waardoor je omvalt.

Al dit soort vreemde gebeurtenissen schijnen bij deze speciale tijd te horen, en worden veroorzaakt doordat er zich momenteel verschillende dimensies openen waarvan sommigen zich ook weer sluiten, waardoor er instabiliteit optreedt. (Maar weet echter ook dat wij door de elite gemanipuleerd kunnen worden, die ons op die manier van de wijs probeert te brengen!). Naast al deze ‘vreemde gebeurtenissen’ gebeuren er ook mooie dingen in deze tijd zoals mensen met dezelfde positieve instelling/doelstelling die zich, als vanzelf, bundelen en gaan samenwerken. Dat komt doordat ze dezelfde frequentie uitstralen waardoor ze elkaar ‘aantrekken’.

Er zijn ook steeds meer mensen die steeds frequenter Ufo’s gaan zien, en als ons derde oog geopend is dan kunnen wij kennis maken met de buitenaardse beschavingen; dan kunnen en zullen we met hen gaan communiceren en van elkaar leren.

Alles hier op Aarde zal gaan veranderen, en wij mensen moeten mee-veranderen. Laten wij vol goede hoop en Liefde vooruitkijken en met die positieve frequentie Hoge Zielen aantrekken die staan te popelen om ons verder te helpen, opdat wij Aardse mensen ons zullen onttrekken aan de negativiteit en dat omzetten in positiviteit!

Veel liefs, Ans