Sterrenmensen

Een tijdje geleden was ik ‘s middags nogal moe dus ging ik even op de bank liggen. Ik had nog maar net mijn ogen gesloten toen ik werd opgeschrikt door de deurbel. Normaal gesproken blaft mijn hondje Chua dan en loopt ze nieuwsgierig met mij mee naar de voordeur, maar dit keer was en bleef zij in een diepe slaap?!

Ik opende de deur en voor mij stonden een jongen en een meisje. Ze zagen er allebei heel menselijk uit en waren mooi om te zien. De jongen en het meisje vertelden mij dat ze haast hadden omdat ze ‘de tijdlijn moesten halen’, maar om te kunnen vertrekken moesten ze eerst mijn antwoorden hebben op 3 vragen. Dat vond ik een nogal vreemd verhaal, maar toch zei ik ‘Ok, stel jullie vragen maar’.

Hun eerste vraag was: ‘Wie of Wat is de Hoeder van de Aarde?’, en zonder na te denken antwoordde ik ‘De Heilige Geest’. Toen vroegen ze ‘Wie of Wat wekte alles tot leven op de Aarde?’, daarop antwoordde ik ‘De Heilige Geest, en in samenwerking met de Zon en de regen ontstond de natuur.’ En als laatste vroegen de vreemdelingen ‘Wie vernietigt de Aarde?’, waarop ik – weer snel en zonder nadenken – antwoordde ‘Dat kan alleen de mens maar zijn!’

De jongen en het meisje bedankten mij voor de antwoorden, waarna ze snel wegliepen en ahw voor mijn ogen oplosten (blijkbaar hadden ze hun tijdlijn gehaald). Even later keek ik naar boven en zag ik een groot licht of een soort ster in de lucht. Toen wist ik gelijk dat het geen gewone mensen maar ‘Sterrenmensen’ waren geweest die mij zojuist die vragen hadden gesteld.

Ik vroeg me af of mijn antwoorden wel goed waren want ik moest de 3 vragen heel snel – dus zonder na te kunnen denken – beantwoorden.

Toen ik de huiskamer weer binnenliep zag ik dat m’n hondje nog steeds diep lag te slapen. Dat was heel ongebruikelijk voor haar, dus ik vroeg mij af of dit bijzondere bezoek in ‘het hier en nu’ had plaatsgevonden of in een andere, hogere dimensie?!

Veel liefs, Ans