Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Ik bevond mij in de astrale wereld en alles was daar zo mooi en vredig. Een geheel ‘Verlichte’ vrouw kwam naar mij toegelopen; zij was gekleed zoals in het begin van de vorige eeuw en droeg een kanten mutsje dat haar haren bedekte.

Zij hield een baby in haar armen en zei: ‘In deze baby zal ik mijn Ziel over laten gaan. Ik ben hier lang genoeg geweest; de tijd is aangebroken om naar de Aarde terug te keren en de mens te gaan verlossen van het kwaad dat de Aarde nog steeds in z’n greep houdt. Ikzelf hoef niet meer terug naar de Aarde, maar doe dit vrijwillig te samen met vele anderen hier nu aanwezig’.

Op dat moment zag ik meer en meer astrale wezens aan komen lopen, en al deze mannen, vrouwen en kinderen hadden een prachtige, stralende lach; het was een heel ontroerend en bijzonder moment.

Al deze Zielen zullen dus vrijwillig overgaan in de vele baby’s die nog geboren zullen worden; wat een edelmoedige taak! Zullen deze verlichte Zielen die dus eigenlijk niet meer naar de Aarde hoeven, maar zich vrijwillig opofferen voor de gehele mensheid, straks óók ‘Verlossers van de Aarde’ worden?

Waar deze Zielen geboren zullen worden weet ik niet, maar mocht je in een kinderwagen kunnen kijken, besef dan dat het een verlichte Ziel kan zijn die nu vrijwillig op de Aarde is om de mensheid en de Aarde haar Liefde en Wijsheid te schenken.

Veel liefs, Ans