Vrouwelijke energie

Onze Aarde wordt al duizenden jaren overheerst door de mannelijke, seksuele energie. Deze energie wil vechten, overheersen en seks, en wil dat een ieder ondergeschikt is aan die energie. Deze mannelijke energie ligt al vele duizenden jaren als een soort netwerk om de Aarde heen, en houdt hier alles en iedereen in zijn greep. Vrouwen en kinderen worden misbruikt en overheerst door die mannelijke energie, maar niet alleen zij, ook Moeder Aarde wordt al duizenden jaren misbruikt en leeggeroofd door diezelfde energie.

Dit alles is allemaal al begonnen in de tijd van Atlantis! Op dit moment zijn er vele zwarte magiërs vanuit Atlantis geïncarneerd in Amerika met als doel om die mannelijke energie en seksuele onderdrukking in stand te houden.

Een groot gedeelte van de mensheid kan, net als de Aarde, die energie niet langer meer aan, daarom is nú de tijd aangebroken om te gaan werken met de vróuwelijke energie – iets wat de indianenvolken al zo lang doen! Momenteel leven er miljarden vrouwen op de Aarde.

Wij, vrouwen van de Aarde, moeten ons verbinden, en het enige dat wij dan hoeven te doen is ‘Liefde baren’, want daardoor zal de kracht van de mannelijke, seksuele energie langzaamaan verminderen en vervolgens in balans komen met de vrouwelijke energie.

Door het verspreiden van de vrouwelijke Liefdesenergie redden wij niet alleen onszelf maar de gehele Aarde …. en weet dat de Aarde heel belangrijk is in ‘Het Grote Geheel’, want wanneer de energie op onze Aarde verandert dan resoneert en verandert het gehele Zonnestelsel mee!

Veel liefs, Ans