Op dit moment laten zich vele buitenaardse bezoekers zien op de Aarde. Deze wezens manifesteren zich wereldwijd bij de mensen die hen kunnen zien, en ook ik heb de laatste tijd weer diverse Buitenaardsen mogen aanschouwen.

In eerste instantie begreep ik niet waarom Zij zich, zo opeens en met zo velen, bij mij thuis lieten zien, maar inmiddels is mij duidelijk wat de reden daarvan is.
De Buitenaardsen maken zich namelijk zeer ernstige zorgen over wat er momenteel op onze Aarde gebeurd. De ontwikkeling van onze technologie gaat vele, vele malen sneller dan onze spirituele ontwikkeling – het ontwaken van de mens – waardoor alles op de Aarde uit balans is geraakt.

Zoals jullie weten worden er momenteel voorbereidingen getroffen voor de wereldwijde uitrol van 5G. Dat is één van de allergrootste gevaren – niet alleen voor ons maar voor de gehele Kosmos – want de sterke straling van 5G zal grote gevolgen hebben voor de mensen, dieren en de natuur op onze Aarde, maar ook voor het Universum!!!

En dáárom worden er nu zo veel mensen ‘die in contact staan met andere Wezens’ door Hen benaderd, want de Buitenaardsen willen ons waarschuwen en oproepen om 5G een halt toe te roepen nu het nog kan!! Er is dus werk aan de winkel voor de vele ‘geïncarneerden van andere hemellichamen’, om – samen met de ontwaakte en bewuste mensen – de strijd met het 5G gevaar aan te gaan, en dat ‘Paard van Troje’ in Liefde te verslaan.

Lukt dat niet dan zullen wij mensen in de toekomst gemanipuleerd kunnen worden door middel van 5G; dan hebben wij géén eigen wil meer, en zullen wij een slaafser leven tegemoet gaan dan de slaven van vroeger!

Ik weet dat ik soms erg fel en gedreven ben. Dat komt omdat ik de mensheid zo graag wil wakkerschudden, omdat nú de tijd is om te ontwaken en bewust te worden! Want willen wij de strijd tussen Donker en Licht tot een goed einde brengen dan zullen wij allen – samen met de Buitenaardsen – onze schouders eronder moeten zetten!

Veel liefs, Ans

P.s. Met onderstaande link kan je op de site van Wanttoknow een heel mooi en m.i. goed artikel lezen over 5G dat geschreven is door Ton van der Kroon.

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/een-spiritueel-energetisch-uitzicht-op-5g/

Mocht je actie willen ondernemen tegen 5G dan raad ik aan om bijv. de site verminder-electrosmog.nl te bezoeken (in september organiseren zij een demonstratie tegen 5G).

Via deze link  https://www.verminder-electrosmog.nl/petitie/ kan je een petitie tegen 5G tekenen…… Hoort zegt het voort!