Niet zo lang geleden las ik een artikel over kinderen met pikzwarte ogen die de mensen angst aanjagen en onheil brengen op de Aarde. In dat artikel werd beweerd dat deze ‘blackeyed kids’ gecreëerd zijn door de Greys, met de bedoeling om de Aarde over te nemen. Ikzelf heb die kinderen wel eens ontmoet, en inderdaad, ook ik kreeg de koude kriebels van ze.

MAAR WEET DAT HET VERHAAL HEEL ANDERS IN ELKAAR STEEKT DAN DE MEESTE MENSEN DENKEN!

De ware toedracht is nl. dat deze angstaanjagende kinderen uit de koker van de Chazaren, oftewel de elite, komen.

Die zijn nl. al decennialang aan het experimenteren met het DNA van de Greys – die ze lang geleden gevangen hebben genomen én gehouden – en het DNA van de mensen.

Uit deze experimenten zijn o.a. deze half-mens-half-buitenaardse-kinderen met hun inktzwarte ogen voortgekomen, puur en alleen om de mensen bang te maken voor de buitenaardsen die ‘de Aarde over willen nemen’.

Dit is één van de vele manieren waarop zij, de Chazaren, bezig zijn om onze mening over buitenaardsen te beïnvloeden. Weet echter dat niet de buitenaardsen maar de Chazaren zélf het kwaad zijn, want zíj zijn de vertegenwoordigers van Satan op Aarde! Zij hebben hun zinnen gezet op de mensen die nog maar net ‘ontwaken’.

Dat bewustwordingsproces van de mensheid probeert de elite uit alle macht tegen te houden, en de door hen gecreëerde blackeyed kids moeten hen daarbij helpen.

Ach mensen, word écht wakker, en begrijp dat dit alles is uitgedacht door de Satanisten! De buitenaardsen willen en zullen de Aarde niet overnemen, want dat is niet toegestaan …. dat is een Universele Wet!

Dit alles is mij vanmiddag verteld door mijn buitenaardse vriend Lobob!

Veel liefs, Ans