In een visioen zag ik hele lange, slanke, mensachtige wezens lopen, met achter hen nog vele andere wezens. Zij allen liepen naar een oude wilg, waar nog meer wezens stonden. Deze wilg was een heel bijzondere boom, niet alleen vanwege zijn oudheid maar ook door z’n bijzondere vorm; zijn grote takken waren nl zo gegroeid dat ze een kruis vormden (het kruis staat symbool voor al het lijden dat er is).

Ik zag dat er zich steeds meer wezens aansloten bij de groep die al bij de oude wilg stond, en ik zag dat al deze wezens een diep ontzag hadden voor deze heilige boom. Toen hoorde ik dat de wezens klanken voortbrachten, en ik hoorde zeggen dat hierdoor alle Karma opgelost zou worden van alle mensen en wezens van goede wil.

Even later wordt opeens alles heel fel verlicht, zó fel dat het mij verblindde. Maar zodra ik weer kon kijken, bleek alles weg ….. zowel het kruis als de wezens waren compleet verdwenen?!

Waar deze plek of locatie ook mag zijn, weet dat dit voor altijd een Heilige Krachtplek is, want daar, op dat knooppunt van Leylijnen, zijn al onze zonden vergeven!

Veel liefs, Ans