Net zoals er mensen op de Aarde worden uitgezonden naar verre landen, worden er ook buitenaardsen of ruimtereizigers uitgezonden naar andere ‘bewoonde werelden’. Zo was er een ruimtereiziger die besloot om naar Planeet Aarde af te reizen. Voor vertrek had hij z’n volk beloofd dat hij zich niet zou mengen in de Aardse conflicten, en dat hij zich niet zou inlaten met de vele Aardse verleidingen. Zijn missie en doel was om de mensheid te helpen in haar ontwikkeling, en voor hemzelf om te leren van de zware lessen op planeet Aarde.

Hij werd met een Ufo naar de Aarde gebracht, en voelde zich een soort van ‘Engel op Aarde’, want hij was immers ‘nedergedaald’ op Aarde met een belangrijke missie. Eenmaal onder de mensen vond hij het fascinerend om te zien hoe de Aardbewoners leefden, en al snel werd hij geconfronteerd met z’n allereerste verleiding in de vorm van een beeldschone Aardse vrouw.

Zij was zó ontzettend mooi en sensueel dat hij haar charmes niet kon weerstaan en een relatie met haar aanging waaruit zelfs kinderen voortkwamen. Zijn volgende verleiding – de allergrootste op de Aarde – volgde al snel; dat was het op deze planeet o zo belangrijke fenomeen geld. De ruimtereiziger dacht: ‘Tja, ik moet toch ook kunnen leven en mijn kinderen voeden?’

Deze man had van nature een bijzondere uitstraling, en zijn Weten was zó groot, dat bijna iedereen hem bewonderde en naar hem opkeek. Aangezien hij veel intelligenter was dan de Aardbewoners kon en ging hij constructies bedenken om zeer snel rijk te worden, en inderdaad, binnen korte tijd had hij een kapitaal vergaard waarmee hij z’n Aardse wensen kon vervullen.

Maar toen kwam de dag dat z’n tijdelijke verblijf op Aarde voorbij was, en werd hij teruggeroepen naar z’n eigen wereld. Toen de Ufo op zijn thuisplaneet landde stond er veel volk in rijen klaar om ‘de verloren zoon’ te verwelkomen. Maar toen hij uitstapte ervoer hij hun oorverdovend zwijgen, en hij wist waarom.

Zijn volk was teleurgesteld omdat zijn missie – het onderwijzen van de Aardse mens – was mislukt doordat hij was gevallen voor ‘de verleidingen van de Aarde’.  Alle buitenaardse rassen weten en begrijpen dat Planeet Aarde de moeilijkste leerschool is die er bestaat, omdat Zij de meeste verleidingen heeft.

Daarom hebben de buitenaardsen veel respect voor de Aardse mensen, omdat zij zo sterk zijn om die zware leerschool, met al haar verleidingen, aan te gaan….. maar ze hebben extra respect voor degenen die die Aardse verleidingen kunnen weerstaan.

Veel liefs, Ans