In het laatste blogbericht liet ik weten dat ik jullie op de hoogte zou houden van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

En ik ben heel blij om te melden dat we fantastisch nieuws hebben. Ans heeft, tijdens haar Aardse leven, meermalen aangegeven dat ze zich zorgen maakte wat er met haar poppen en Mandala’s zou gebeuren na haar overgang.

Haar grootste wens was dat haar erfgoed compleet zou blijven, het liefst in een museum, opdat de mensen ze kunnen blijven zien en ervaren. Maar waar vind je een geschikte ruimte, die groot genoeg is om al dat moois onder te brengen en bezoekers te ontvangen?

Gelukkig mochten de poppen zolang bij haar lieve vriendin Mia logeren (die bovendien erg creatief is en de beschadigde poppen prachtig heeft gerestaureerd).
Ondertussen ging onze zoektocht naar een museum voort.

Totdat we 3 maanden geleden een bericht zagen dat Johan Vlemmix de Sterrenwacht in Hoeven had gekocht, en van plan was om daar o.a. een (spirituele) TV Studio én museum in te maken.

Op dat moment stond ik gelijk op ‘Aan’, want een Sterrenwacht is natuurlijk de meest perfecte locatie voor Ans’ erfgoed. Dankzij de spontane en enthousiaste medewerking van Robbert van de Broeke (én overduidelijk Ans) was de zaak binnen twee weken rond.

Johan bleek nl., na het zien van foto’s van Ans’ buitenaardse poppen, ook erg enthousiast om deze in het museum van zijn Sterrenwacht onder te brengen.
Dus …… er komt een museum voor Ans’ erfgoed!!

Zoals jullie weten hield Ans heel erg van de natuur, maar nog extra van bomen.
Wanneer ze ergens een oude boom zag dan wou ze die altijd aanraken om contact te maken. Arjan, de jonge man die voor Ans twee prachtige tekeningen van buitenaardsen heeft gemaakt (zie videoreeks van 14-11-2019), kweekt zelf Sequoia’s, ook wel Mammoetbomen genoemd, en dat was één van Ans lievelingsbomen.

Afgelopen zondag mocht Arjan, ter ere van Ans, een jonge Mammoetboom vlakbij de ingang van De Sterrenwacht planten, en wij, een groepje vrienden en dierbaren van Ans, waren daarbij aanwezig.

Het was een hele fijne, zonnige dag waarbij wij het gevoel hadden dat Ans er ook bij was.

Veel liefs, Anja

P.s. Johan is nog heel druk met het renoveren van het Sterrenwacht complex, en is (nog) niet toegekomen aan het museum gedeelte voor Ans. Maar zodra ook dat klaar is, en open voor publiek, laat ik het jullie weten ….. we keep in touch.