Een jonge vrouw had het, voor haar gevoel, helemaal voor elkaar in haar leven: ze had een goede baan, een eigen huisje en fijne vrienden. Het was een leuke, spontane vrouw, die goed met iedereen overweg kon, alleen kon ze zich ergeren aan mensen die zich met het paranormale bezighielden – dat vond ze maar ‘zwevers’.

Voorál mensen die beweerden Ufo’s te hebben gezien, die vond ze ‘echt niet goed wijs’. Die lachte ze altijd uit, en ze hoopte dat haar dat soort waanzin nooit zou overkomen! Op een dag zag ze tijdens een wandeling een vreemd soort vliegtuig hoog in de lucht, en het volgende moment straalde er, vanuit dat ‘vliegtuig’, een hele felle lichtstraal naar beneden?!

Dat vond de jonge vrouw best wel vreemd, maar verder stond ze er niet bij stil, en even later was dat ‘vliegtuig’ weer verdwenen en was zij het hele voorval alweer vergeten. Het rare was dat ze daarna niet alleen andermans pijntjes kon voelen, maar ook ‘beelden’ zag van mensen die spoedig zouden sterven.

De jonge vrouw maakte zich zorgen, want zoiets voelen en zien is toch niet normaal? Ze ging naar haar huisdokter, en hij verwees haar door naar een psychiater. Die kon niets bijzonders ontdekken, dus werd er besloten om een hersenscan te maken, maar ook daar waren geen afwijkingen op te zien.

Ondertussen ervoer en ‘zag’ de jonge vrouw steeds meer, en was ze echt bang dat ze gek begon te worden. Ten einde raad besloot ze om dan toch maar eens te kijken of ze antwoorden kon vinden binnen het paranormale circuit. Ze ontmoette een paragnost die haar bijzondere ervaringen aanhoorde waarna hij de jonge vrouw geruststelde met de woorden:

Je hoeft je geen zorgen te maken want er is niets vreemds met jou aan de hand, en je bent zeker niet gek. Momenteel worden er steeds meer mensen paranormaal ‘geopend’ – net zoals jou blijkbaar is gebeurd – en dat is een goede zaak ivm de tijden die gaan komen. Als je wilt kan en wil ik jou evt. begeleiden in je ontwikkelingsproces?’

Mede dankzij de hulp van deze paragnost kreeg de jonge vrouw meer inzicht in wat ze allemaal ‘zag’ en ervoer, en kon ze steeds beter omgaan met haar speciale gave.

Opeens herinnerde ze zich het ‘vreemde voertuig’ in de lucht, vanwaaruit een felle lichtstraal naar beneden had geschenen. De jonge vrouw vertelde dat aan de paragnost, waarna hij glimlachte en zei: ‘Ja, zó kan het gebeuren, zo kunnen mensen ook ‘geopend’ worden. Kennelijk heb jij in dit leven een belofte na te komen die je al vóór je incarnatie hebt gemaakt. Als je wilt kan ik jou snel opleiden opdat ook jíj andere mensen, die dat nodig hebben, verder kunt helpen.’

En zo geschiedde, want de mens zal wakker worden, maar soms is daar wat extra hulp bij nodig.

Veel liefs, Ans