Zoals jullie waarschijnlijk al weten bestaat het menselijk lichaam voor ruim 60% uit water, en daarom is water, net als voedsel, één van onze eerste levensbehoeftes.

In eerdere verhalen heb ik jullie verteld dat ik als klein kind al werd onderwezen door m’n buitenaardse vrienden. Zij vertelden mij toen al dat de Aarde op den duur bewoond zal worden door héél veel mensen ….. misschien wel teveel om ze allemaal te kunnen voeden.

Mijn buitenaardse vrienden legden mij in kindertaal uit dat er ook hele rijke, slechte mensen op de Aarde wonen, en dat die ‘slechteriken’ onze Aarde het liefst helemaal voor zichzelf willen hebben (volgens de gedachtegang van de elite, oftewel de Nieuwe Wereldorde, mogen er idealiter minder dan 500 miljoen mensen op de Aarde leven).

Mijn wezens vertelden mij ook dat die ‘slechte, rijke mensen’ plannen maakten om later een groot gedeelte van de Aardebewoners te laten verdwijnen.

Op mijn vraag hóe ze al die mensen dan wilden laten verdwijnen werd mij verteld dat die slechte mensen daar meerdere methodes voor hadden bedacht. Zo zouden ze bijvoorbeeld over de hele wereld oorlogen gaan voeren, maar ook gevaarlijke, besmettelijke ziektes ‘uitzetten’, waardoor er vele, vele mensen zouden sterven.

Maar, gezien de mens voor een groot deel uit water bestaat – en dus niet zonder water kan – zullen de ‘slechteriken’ ons drinkwater als één van hun belangrijkste wapens gaan gebruiken!

Mijn wezens zeiden daarover het volgende:

Er komt een tijd dat Uw wateren moedwillig vergiftigd zullen worden, waardoor in eerste instantie de zieke en oudere mensen zullen bezwijken. Het inperken van de wereldbevolking zal dus ‘onopvallend’ beginnen bij de zwakste mensen in Uw ziekenhuizen en instellingen.

Vervolgens zal ieder mens via het drinkwater – maar ook door het toenemend voorschrijven/gebruik van medicijnen – op den duur verzwakken, waardoor er, geleidelijk aan, steeds meer mensen zullen sterven.

Zó zal de dood zich als een sluipmoordenaar over de Aarde verspreiden,  en zullen er op den duur, zoals door de elite gewenst en gepland, nog maar 500 miljoen mensen overblijven.’

Zover mogen wij het niet laten komen!!

Daarom wil ik jullie oproepen om wakker te worden en het heft in eigen handen te nemen door bijv. regelmatig jullie drinkwater te (laten) testen of onderzoeken (echter niet door de waterbedrijven zelf, want die werken volop mee aan het plan van de elite).

Durf kritische vragen te stellen over, en nee te zeggen tegen (griep)vaccinaties en andere omstreden medicijnen.

De laatste tijd hoor ik in mijn omgeving veel mensen klagen dat hun griep maar niet overgaat; ze blijven maar vage klachten houden, en zijn bijna continu doodmoe.

Hoe zou dat toch komen?

Ik wil jullie niet bang maken, maar voel het als mijn plicht om jullie door te geven wat mijn buitenaardse vrienden mij als kind al hebben voorspeld (dat doen zij niet voor niets).

Trek zélf jullie eigen conclusies, maar realiseer je wel dat de elite al volop bezig is met het uitvoeren van haar duistere plannen!

Veel liefs, Ans

P.s. In mijn keukenkastje staat al meer dan 30 jaar een grote waterzuiveraar met daarin 3 koolstoffilters – die jaarlijks vervangen worden – en met dat gezuiverde water bereid ik al mijn eten en drinken.

Bovendien zuiver en versterk ik mijn lichaam élke ochtend met een glas water + Baking Soda (Natriumbicarbonaat).

Met behulp van onderstaande link kunnen jullie zelf lezen/onderzoeken hoe fantastisch Baking Soda het lichaam zuivert (iets wat allang bekend is en gebruikt wordt binnen de ziekenhuizen!)
https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/baking-soda-de-schrik-van-big-pharma/