Een jonge moeder stond met haar eenjarige dochtertje op de arm voor de spiegel. Haar kleine meid had nieuwe kleertjes aan, en samen stonden ze te kijken hoe mooi die haar stonden.

Deze moeder had twee jaar eerder haar eerste kindje – een zoontje van nog geen vier jaar oud – verloren door een ernstige ziekte, en haar verdriet daarover was nog steeds voelbaar.

Toen ze zo voor de spiegel stonden begon haar dochtertje opeens vrolijk te lachen terwijl ze met haar kleine vingertje naar ‘iets’ rechts in de spiegel wees. De moeder keek ook in die richting en zag, tot haar verbijstering, haar overleden zoontje in de spiegel staan?! Het knulletje lachte blij en vrolijk naar z’n moeder, maar die was zó geschrokken dat ze snel de kamer uitliep.

De jonge vrouw was bang dat ze gek begon te worden, want hoe kon het dat ze haar zoontje – die al 2 jaar dood is – zojuist had zien staan?! Maar wat ze wel vreemd vond was dat haar dochtertje hem óók gezien moest hebben, want zij had naar hem gewezen en gelachen.

Volledig overstuur belde ze haar man op z’n werk, en vertelde hem wat haar zojuist was overkomen, waarna hij zo snel mogelijk naar huis kwam om z’n vrouw te kalmeren en troosten.

Op advies van haar man maakte zij een afspraak met een helderziende vrouw bij hen in het dorp, om haar te vragen of dit soort verschijningen van overledenen wel vaker voorkomt. De helderziende legde haar uit dat dat inderdaad vaker gebeurt en dat dat eigenlijk heel gewoon was.

Ze vertelde haar ook dat er al heel veel over dit soort zaken is geschreven, dus adviseerde ze de moeder om – mocht ze er meer over willen weten – zich te verdiepen in die materie.

Nou, dat heeft ze gedaan; ze verslond het ene spirituele boek na het andere! En in die boeken las ze dat het inderdaad regelmatig voorkomt dat iemand ná z’n overlijden kan verschijnen aan zijn of haar dierbaren.

De jonge moeder begreep nu ook dat haar zoontje niet echt dood was, maar dat hij, op een andere manier in een andere dimensie, verder leefde. Maar dat hij heel af en toe nog even terug naar hun huis kwam, opdat hij zich langzaam los kon maken van z’n Aardse familie en leven.

Inmiddels was deze moeder er 100% van overtuigd dat zij, samen met haar dochtertje, haar overleden zoontje in de spiegel had gezien, en dat gaf haar niet alleen een blij gevoel maar ook heel veel troost.

Veel liefs, Ans