Ik ‘zag’ een jonge vrouw van een jaar of dertig die geboren was in een zeer rijk gezin. Deze vrouw had of kreeg alles wat haar hartje begeerde en leidde een onbezorgd leven waarin ze kon doen en laten wat ze wou. Aan ‘goede doelen’ deed of gaf ze niets; dat vond ze niet nodig want ‘die mensen moesten het zelf maar uitzoeken.’

Soms zag zij ‘lichten in de lucht’ waardoor ze het gevoel kreeg ‘begeleid’ te worden, maar aan dat soort dingen besteedde ze liever geen aandacht.

Wat ze zich de laatste tijd wel vaak afvroeg was waaróm ze eigenlijk op de Aarde was – wat het doel van haar leven was – en ze begreep ook niet waarom zij niet gelukkig was, terwijl andere mensen, vooral degenen die weinig of niets hadden, wél genoten van hun leven?!

Op een zomerse middag zat de jonge vrouw op een terrasje in het zonnetje weer na te denken over dit soort levensvragen. Niet veel later voelde ze zich wegdoezelen in een soort droom, en in die droom bevond zij zich in een totaal andere, bijzondere omgeving, die haar, tot haar verbazing, heel bekend voorkwam?

Een bijzondere vrouw kwam naar haar toegelopen en zei tegen haar: ‘Het komt je hier bekend voor hè? Dat komt omdat jijzelf uit deze dimensie komt.

Vanuit deze dimensie ben jij naar de Aarde gestuurd om de mensheid te dienen (én om je arrogantie af te leren), maar daar is tot nu toe nog niet zo veel van terecht gekomen.

Daarom wil ik jou vragen of jij jouw voorgenomen taak op Aarde bent vergeten? Wij geven je nog één kans, dus keer terug naar de Aarde en verbeter je leven! Help de mensen waar en zoveel je kunt; niet alleen financieel maar met je Liefde en empathie!

Ga naar gebieden op de Aarde waar veel jonge Zielen zijn; help en onderwijs hen. Leer om jezelf weg te cijferen voor een ander. Als je dat alles met Hart en Ziel kunt doen …. dán is jouw taak op Aarde goed volbracht!’

Het volgende moment schrok de jonge vrouw wakker, en vroeg ze zich af of ze deze ontmoeting had gedroomd of dat ze hem echt had ervaren?

Het gesprek met de bijzondere vrouw had erg veel indruk op de jonge vrouw gemaakt en haar ‘wakker geschud’. Niet lang daarna gaf ze niet alleen financiële steun aan ontwikkelingshulp, maar vloog ze zelf naar de derde Wereldlanden om daar als vrijwilliger te gaan werken.

Op deze manier volbracht ze alsnog haar voorgenomen taak op Aarde, en het mooie was dat ze zich besefte dat ze toen, voor het eerst in haar leven, pas écht gelukkig was!

Veel liefs, Ans