Een jonge jongen had al voor lange tijd het Hemelrijk betreden. In zijn laatste Aardse leven was hij heel erg muzikaal en kon hij diverse instrumenten bespelen, maar hier, in het Hemelrijk, kon hij alles bespelen wat hij maar wilde en kwam de mooiste Hemelse muziek tot hem.

In de Astrale Wereld bestaan, net als op de Aarde, verschillende dimensies. Deze jongeman vond het fijn om ‘aan de rand’ van zijn Hogere dimensie muziek te spelen voor de entiteiten die nog in de lagere dimensie vertoefden.

Ik ‘zag’ hem staan op de grens tussen beide dimensies, en hij speelde zó mooi dat de entiteiten in de lagere dimensie er op af kwamen, want zij wilden die ‘verlichte’ jongeman van nabij aanschouwen, en zich laven aan zijn Hemelse klanken. Met zijn muziek bracht hij hen de volgende boodschap: ‘Vergeef jezelf wat je ooit hebt gedaan, want dat waren jouw Aardse lessen die nog geleerd moesten worden.’

Geroepen door deze Hemelse muziek kwamen de ‘luisteraars’ uit de lagere dimensie langzaam dichterbij, om vervolgens ook te worden opgenomen door Het Licht van de Hogere dimensie.  Deze jongeman speelde niet alleen op de grens van de Hogere en lagere dimensie, maar indirect ook voor de mensen op de Aarde.

Dat deed hij door in de dromen van Aardse componisten te verschijnen, en in die dromen bracht hij de mooiste muziek ten gehore. Op die manier ‘inspireerde’ hij de componisten tijdens hun slaap. Bij het ontwaken hadden deze componisten veel prachtige muziek in hun hoofd, die ze alleen nog maar op papier hoefden te zetten.

De meeste componisten van vroeger en nu denken dat ze hun muziek zélf hebben gecomponeerd. Weet echter dat dat een misvatting is. De mooiste muziek op de Aarde werd en wordt nog steeds ‘doorgegeven’ door begaafde musici die zelf ooit op de Aarde hebben geleefd.

Zij geven prachtige composities door om de mensheid door middel van die muziek te ‘verheffen’ en ontroeren, opdat het leven op Aarde wat mooier en draaglijker voor de mensen wordt.

Muziek is de mooiste Universele taal die iedereen begrijpt én voelt, maar weet dus dat die afkomstig is uit ‘Droomland’.

Veel liefs, Ans