Een man en zijn vrouw, die in een klein dorpje woonden, zouden de bus pakken om op verjaarsvisite te gaan bij een familielid. Het was die dag heel slecht weer, de regen kwam met bakken uit de lucht, en om zich enigszins te beschermen tegen dat gure weer zetten ze de kraag van hun jas omhoog.

Nadat ze een uur lang in de kou hadden gewacht – en hun bus er nog steeds niet was -besloten de man en z’n vrouw om maar weer huiswaarts te gaan, maar net op dat moment zagen ze 2 grote lichten op hen afkomen. Ze dachten dat dat de koplampen van hun bus waren, maar toen ze naar het voertuig liepen ging er een soort luik open ipv een deur? De man en vrouw werden naar binnen gewenkt, en omdat ze het inmiddels erg koud hadden stapten ze gauw naar binnen.

Eenmaal binnen keken ze verbaasd om zich heen om te zien waar ze in terecht waren gekomen. Ze werden welkom geheten door mensachtige wezens die hen wenkten om naar een scherm te kijken. Op dat scherm lieten ze het echtpaar zien dat áls zij in de bus waren gestapt dat ze dan een ernstig ongeluk hadden gekregen – veroorzaakt door het slechte weer – waarbij vele doden te betreuren zouden zijn. Er werd hen verteld dat het nog niet hun tijd was om te sterven, en dat dat de reden was waarom zij, de wezens, hen hadden ‘opgenomen’ in hun Ufo.

De wezens vertelden hen ook dat zij hun voorouders waren van heel lang geleden. Dat zij nu tussen de sterren leefden, maar soms de Aarde aandeden …… in dit geval om hen te redden van de dood. Even later stapten de man en vrouw uit de Ufo en liepen ze alsnog huiswaarts.

Toen ze dit alles aan anderen vertelden was er helaas (nog) niemand die hun bijzondere belevenis kon geloven …… zij vonden het een ongelooflijk verhaal.

Veel Liefs, Ans