Drie ongetrouwde zussen woonden gezamenlijk in hun ouderlijk huis. Op een dag ontdekten zij een groot geheim dat verstrekkende gevolgen had voor hun verdere leven. Tijdens het opruimen van hun oude schuur zagen ze helemaal achterin die schuur een streep licht? Nieuwsgierig waar dat licht vandaan zou komen liepen ze er samen naartoe.

Op het moment dat de zussen vlakbij dat licht waren werden ze er alledrie tegelijk door ‘opgenomen’, en stonden ze, tot hun eigen schrik en verbazing, opeens in een totaal andere wereld?!

‘Een Stem’ vertelde de zussen dat de locatie waar hun schuur stond een hele sterke Krachtplek was, omdat precies dáár meerdere Leylijnen elkaar kruisten, waardoor het een Poort naar een andere Wereld leek te zijn. Dmv. die Dimensiepoort waren zij ahw ‘getransporteerd’ naar een andere Wereld.

De Stem vertelde hen ook dat de zussen, als ze dat wilden, in de toekomst heel goed werk konden verrichten door mensen die vluchteling of ontheemd waren op te vangen, en ze door die Dimensiepoort heen te loodsen, waardoor die mensen eindelijk een goed leven zouden krijgen.

De zusters moesten dat idee even op zich in laten werken, maar ze vonden het een prachtig plan waar ze heel graag aan mee wilden werken. Vanaf dat moment vingen ze zo veel mogelijk vluchtelingen op, en loodsten ze hen door de Dimensiepoort in hun schuur naar de andere Wereld.

Heel soms gingen de zussen zelf ook mee naar die andere Wereld, en konden ze zien hoe goed de ontheemde mensen daar werden verzorgd, en hoe prachtig ze daar woonden; eindelijk hadden deze mensen een mooi en zorgeloos leven.

Maar dat was niet het enige doel van hun verblijf in die andere Wereld.

Al deze mensen werden daar nl. ‘opgeleid’, en zullen ooit door diezelfde Dimensiepoort weer terugkeren naar de Aarde, met de bedoeling om daar Licht te brengen op de duistere plekken, en de Aardse mens op een hoger plan te brengen.

De locatie van deze schuur en Dimensiepoort wordt strikt geheim gehouden. Mocht iemand hem per ongeluk tóch ontdekken dan zal dat uit z’n geheugen worden gewist, want dit prachtige plan om de mensheid te dienen moet en zal voorlopig geheim blijven!

Veel liefs, Ans