Een paar dagen geleden was ik ’s nachts om 1 uur klaarwakker en kreeg toen de volgende, bijzondere ervaring. Het ene moment lag ik nog in m’n bed, maar nog geen seconde later bevond ik mij in een andere Wereld met een wonderschone natuur.

Ik werd daar omringd door een paradijselijk landschap met prachtige planten, bomen en bloemen, en ook zag ik allerlei verschillende dieren – die ik niet kende van onze Aarde – die daar heel harmonieus naast elkaar leefden.

De mooiste vogels floten uitbundig hun hoogste lied, en door de trillingen van hun gezang werd ik ahw ‘opgetild’ waardoor ik boven en over dat mooie landschap zweefde. Vol bewondering nam ik die prachtige natuur in mij op, en ik voelde heel duidelijk hoe alles in die Wereld daar met elkaar resoneerde en onderling verbonden was.

Het was er zó prachtig en voelde zo harmonieus en liefdevol, dat ik dacht te zijn overleden en in het hiernamaals te zijn beland. In die Wereld zag ik verschillende Lichtwezens en ‘Energiebollen’, maar er liepen ook prachtige, mensachtige wezens.

Één van die wezens kwam naar mij toe, en toen ik haar vroeg waar ik was beland keek ze me lachend aan en zei: ‘Via een ‘Tijdlijn’  ben je naar de Tweelingziel van de Aarde – ook wel de Nieuwe Aarde genoemd – gekomen; dat is een hogere dimensie van de Oude Aarde.

Op mijn vraag hoe ik zó snel in die Wereld terecht was gekomen vertelde ze: ‘In deze dimensie hebben wij vele ‘Portalen’; dat zijn speciale plekken waar wij doorheen gaan om naar andere dimensies of Werelden te reizen. Via die Portalen zijn we binnen enkele seconden op de plaats van bestemming – hetgeen zojuist ook met jou is gebeurd.

De Oude Aarde heeft ook zulke Portalen, en in het verleden zijn daar vele buitenaardse volkeren doorheen gekomen om hun lessen op de Aarde te leren. Maar ook diverse Aardse natuurvolkeren – die destijds opeens ‘verdwenen’ waren – zijn toen via die Portalen teruggekeerd naar hun oorspronkelijke, eigen Wereld.’

In deze hoge dimensie hebben wij de perfectie bijna bereikt omdat onze lichaamscellen zich constant vernieuwen waardoor wij bijna niet ouder worden. Jij bent nu hier omdat wij je willen laten zien en ervaren welke toekomst er voor de Oude Aarde in het verschiet ligt.

Maar eerst zal Haar Ziel – net als die van de mens – door vele fases heen moeten gaan, waardoor Ze zal evolueren en verder zal komen. Pas als álles op de Oude Aarde is ‘uitgewerkt’ kunnen de dimensies van de Oude en de Nieuwe Aarde in elkaar overgaan.

Dan zullen beide Zielen van de Aarde verenigd en één worden ……. en zal het Paradijs wederkeren op de Oude Aarde. Hier, bij de Tweelingziel van de Aarde, hebben wij jou weer even laten zien, voelen en ervaren wat harmonie en Liefde is.

Kom aanschouw het nog eenmaal, mijn kind, en keer dan weer terug naar daar waar je vandaan kwam, wetende dat de Aardse lessen bijna zijn geleerd.’

Het volgende moment lag ik weer terug in m’n bed, en zag ik op de klok dat het inmiddels 3 uur in de nacht was; er waren dus 2 uren verstreken, terwijl het voor mijn gevoel maar een paar minuutjes waren.

Veel liefs, Ans