Ergens op een mooie planeet in het Universum, die een klein beetje op de Aarde lijkt, ‘zag’ ik een paar Ufo’s landen die daar buitenaardse wezens naartoe brachten voor een korte, welverdiende vakantie.

Twee van die wezens waren jong geliefden die elkaar, vanwege hun gescheiden werk, al lang niet meer hadden gezien; zij bereisden, ieder in een ander ruimteschip, het Universum om onbekende werelden in kaart te brengen.

Het vrouwelijke wezen noemde zich Kaima; zij was heel mooi en had prachtig lang zwart haar, en haar vriend, genaamd Indar, zag er ietwat dierlijk uit, en had prachtige, gele ogen.

De jonge vrouw en man hielden erg veel van elkaar en waren heel blij om elkaar weer te zien. Ik ‘zag’ hoe er heel veel mooie energieën uitgewisseld werden tussen deze twee geliefden, en ook hoe zij hun Liefde bedreven. Dat gebeurde niet, zoals bij ons, op een fysieke manier, maar meer spiritueel; ik zag ahw hun aura’s in elkaar overvloeien en zich vermengen.

Ik kreeg te horen dat wanneer deze wezens voor elkaar zouden kiezen en de tijd rijp was, dat hun kindje dan geboren kon worden uit de aura van de vrouw.

In eerste instantie wordt er dan een hele kleine energie ‘geboren’, die daarna steeds meer zal groeien en verstoffelijken – geboortes kunnen op andere werelden in het Universum dus heel anders verlopen dan bij ons op de Aarde.

(Zodra deze geliefden niet alleen voor elkaar maar ook voor het ouderschap kiezen zullen ze proberen om werk te krijgen op hetzelfde Ufo-schip, opdat ze zich als gezin kunnen settelen)

Even later ‘zag’ ik dat de twee geliefden weer werden opgehaald door verschillende Ufo-schepen om hun werk in het Universum voort te zetten – hun gezamenlijke vakantie zat er weer op – maar zodra de tijd rijp is zullen zij dus een liefdevol gezinnetje gaan vormen.

Veel liefs, Ans