Als klein meisje had ik soms veel pijn bovenaan m’n rug bij mijn schouderbladen. Op een keer vertelde ik m’n vader dat ik weer zo’n pijn had, waarna hij vroeg wat voor pijn het was, en waar precies op m’n rug.

In m’n kleine-kinder-taal legde ik hem uit dat ik hele erge ‘Vleugelpijn’ had op de plek waar m’n vleugels hadden gezeten.

M’n vader knikte begrijpend en zei: ‘Ik kan je jouw vleugels niet teruggeven lieve schat, maar wat ik wél kan doen is m’n handen op die pijnlijke plekken leggen om de pijn te verzachten’.

(Steeds weer realiseer ik me hoe fijn en bijzonder het was dat ik zo goed werd begrepen en begeleid door mijn mediamieke vader). In dit leven kunnen wij mensen lichamelijke klachten hebben die veroorzaakt worden door ons vorige leven.

Momenteel zijn er veel Lichtwerkers onder ons die een diep heimwee-gevoel ervaren naar ‘daar waar ze vandaan kwamen’, omdat het zoveel fijner was in die andere wereld. Maar weet dat jij en ik er zélf voor hebben gekozen om nu hier op de Aarde te zijn!

Om een Licht in deze duistere tijden te zijn, en ons steentje bij te dragen bij het openen van het bewustzijn van de Aardse mens.

Ik hoop dat ik nog mag meemaken dat het Bewustzijn van de mensen eindelijk geopend wordt, maar doordat ik de jongste niet meer ben – en waarschijnlijk niet zo veel tijd meer heb op de Aarde – voel ik mij soms ‘vleugellam’.

Veel liefs,

Ans