Het klinkt misschien vreemd, maar er zijn momenteel heel veel buitenaardsen onder ons, dus jij kan in jouw omgeving nu zomaar zo’n ‘buitenaardse bezoeker’ tegenkomen. Om niet op te vallen, en omdat ze ons geen angst willen aanjagen, zien deze bezoekers er heel menselijk uit (soms projecteren zij zich met een menselijk uiterlijk). Het kan gebeuren dat je, wanneer ze jou aankijken, een puur liefdesgevoel ervaart, waar je op dat moment intens blij van wordt.

Deze buitenaardsen zijn juist nu onder ons omdat het op dit moment een cruciale tijd op Aarde is. De elite heeft nl. een lang van te voren bedacht plan hoe zij de mensheid en de wereldeconomie kunnen beheersen door o.a. het uitzetten van ziektes en het manipuleren van het weer. Hoewel de buitenaardsen niet in mogen grijpen in de evolutie van de aarde proberen zij wél het bewustzijn van de mensheid te openen, opdat wij zelf gaan inzien dat we dit alles tegen kunnen houden.

De buitenaardsen laten weten dat ze ons zullen inspireren in onze dromen, en dat wij mensen alle oude structuren, waarin we nu nog gevangen zitten, op kunnen heffen dmv positieve gedachtekrachten. En mede daardoor zal de (negatieve) elite het veld moeten ruimen.

Er is verteld dat dit proces niet zonder slag of stoot zal verlopen, maar dat de mensheid uiteindelijk de vrijheid zal ervaren. De buitenaardsen zullen op hun manier meewerken om die vrijheid voor de mensheid te verkrijgen, dus wees niet bang voor hen – en laat je niet afschrikken door het vele ‘nepnieuws’ dat er over hen zal verschijnen – maar ontvang hen met open armen, want zij hebben het goed met ons voor!

Weet dat de Goden, zoals wij ze ooit noemden, ons waarschuwen voor wat ons nog te wachten staat, maar ook en vooral dat ze ons komen helpen …… opdat wij weten.

Ikzelf heb tijdens mijn leven al vele wezens mogen zien en ervaren, en ik ben zo blij dat er voor ons Aardse mensen ‘hulp van boven’ komt.

Veel liefs, Ans