Het wezen Adida Camdadis komt van de planeet Taura. Deze wezens worden ongeveer 500 jaar oud, en ze zijn mannelijk nog vrouwelijk. Bij het ene wezen kan qua uiterlijk de mannelijkheid iets meer naar boven komen en bij de andere meer de vrouwelijkheid. Zonder tussenkomst van een ander krijgen zij één kind, in uitzonderlijke gevallen soms twee. Als de tijd daar is wordt er in hun lichaam iets in werking gesteld, waardoor de zwangerschap begint. Deze zwangerschap duurt in Aardse tijd 24 maanden.

Deze wezens zijn gek op muziek, een soort klassieke muziek. Deze muziek is volledig in harmonie met hun stijl van leven en denken, maar ook  met de gebouwen en de natuur. Er wordt bij hen in alle opzichten veel gedaan aan zuiverheid . De vorm van hun gebouwen komt het meest overeen met de Griekse stijl; ze zijn heel groot en indrukwekkend.

De wezens zelf zijn ook groot, wel drie meter lang. Op hun hoofd hebben ze twee sprieten en daarmee maken ze contact met de andere wezens. Ze hebben ook het vermogen om te visualiseren.

Deze wezens zien er, net als hun gebouwen, heel statig en adellijk uit. Maar zij zijn vooral enorm liefdevol, begrijpend, vergevingsgezind, stijlvol, zacht en wijs en ze veroordelen een ander nooit!

Ze zijn vegetariër en hebben het vermogen om energie van hun Zon te bundelen tot energieballetjes, die ze vervolgens als lekkernij tot zich nemen.

Het motto van deze wezens is: “Wie goed doet, goed ontmoet”, en dat is op hun planeet zeker van toepassing!