Ik heb mee mogen werken om andere werelden te ‘bevolken’.

Meerdere keren zijn bij mij, na twee maanden zwangerschap, de foetussen verwijderd in een ruimteschip. Vóór ik incarneerde op Aarde heb ik daar al mijn toestemming voor gegeven. Vlak voor het moment dat ze de foetussen weghaalden vroegen mijn buitenaardse vrienden nogmaals mijn toestemming daarvoor.

Ik heb dus meerdere buitenaardse kinderen op diverse werelden. Twee van die kinderen heb ik mogen zien, dat zijn Amie-All en Mannanan. Het is jammer dat zij nooit blijvend op de Aarde kunnen wonen. Hun samenstelling komt namelijk niet overeen met die van de Aarde.

Amie-All is een mooi, klein en liefdevol meisje met heel dun blond haar en prachtige amandelvormige ogen. Ze vertoonde mij haar toverkunsten, zoals het visualiseren van voorwerpen e.d.

Mannanan is de oudere broer van Amie-All; zijn naam betekent Lieflijkheid. Hij is iets groter dan Amie-All en heeft hetzelfde dunne, blonde haar en dezelfde mooie ogen als zijn zusje. Hij praatte met een hoog stemmetje en zei tegen mij: “Toen ik uit jouw lijf ging had ik zó’n lijfje”, en met z’n vingertjes gaf hij aan hoe klein hij toen was.

Amie-All en haar oudere broer Manannan zijn twee prachtige kinderen!!