Kog-Hi is een bestuurster van een ruimteschip. Zij heeft een hele grote mond en dikke lippen. Op haar wereld hebben de wezens het vermogen om zichzelf vliegend te verplaatsen. Ze hebben alleen voertuigen nodig wanneer de afstand te groot voor hen is. De omlooptijd van hun zon bedraagt acht uur. Zij hebben meerdere manen. In de meeste gevallen wonen ze in groepen bij elkaar, dat kan omdat er bij hen geen jaloezie of afgunst bestaat. Op hun planeet heeft iedereen inspraak. Zij voeden zich met een bepaald soort plantengroei, een soort zeewier en hun drinken bestaat uit vruchtensappen. Vervuiling zoals bij ons op aarde is op hun planeet niet mogelijk.

De meeste wezens zijn zover dat ze niet meer ziek kunnen worden, dit komt omdat hun gedachtegang heel zuiver is. De wezens kunnen alleen schade oplopen als zij ‘lagere werelden’ bezoeken, waar voor hen de atmosfeer te zwaar of de zwaartekracht te sterk is. Hun medische techniek is, indien nodig, uitstekend. Als een wezen verder geen problemen heeft, dan krijgt hij één keer zoiets als een medische ‘grote beurt’. Per computer wordt dan nagekeken of hun lichaam gebreken heeft, en zo nodig worden die per computer verholpen.

Het krijgen van kinderen wordt op hun planeet gepland, daardoor hebben zij geen last van overbevolking. Zij kunnen ook bepalen wat het geslacht van de nieuwgeborene wordt, daarbij gaat het niet om de geslachtsdelen, maar meer om de mannelijke en vrouwelijke aspecten van het nieuwe wezen.

Ze maken al vele jaren kosmische reizen. Ze vertelden mij dat zij sinds kort ook de Aarde bezoeken. Ze vinden de Aarde een zeldzaam mooie planeet met een verscheidenheid aan vormen. Alleen onze geaardheid staat niet gelijk met deze prachtige planeet, onze evolutie is als het ware niet gelijk opgegaan.

Deze paradijselijke planeet, Moeder Aarde, mag niet ten onder gaan! ‘Mensenkinderen bid, mediteer, zend kracht en Licht uit, zoveel je kunt. Wij zullen helpen als de mens van goede wil is. Vele malen zullen wij tot jullie komen om te kijken hoe het gesteld is op deze prachtige planeet. Draag deze materie uit.’