Noepi is een wezen waar ik heel veel van houd. Hij is ongelooflijk liefdevol, maar net zoals wij ‘de Tien Geboden’ hebben, zo worden er op zijn wereld strenge normen gehanteerd. 

Deze wezens hoeven maar enkele uren per dag te werken en elk wezen heeft z’n eigen taak; die taak is aangepast aan wat diegene graag wil doen. Ze leven in hele grote, koepelvormige gebouwen, die lijken op een soort flatgebouwen.

Ik heb hun wereld bezocht en ben in zo’n gebouw geweest. Ik zag dat het volledig doorzichtig was, dus ook de grond en de muren. Dat vond ik best eng, want ik heb een beetje hoogtevrees. Ik dacht “Je zou zo naar beneden kunnen vallen”, maar de wezens voelden mijn angst en kwamen naar me toe om me gerust te stellen. De Liefde die ze daarbij uitstraalden was ongelooflijk. Ik zou zo graag willen dat iedereen dat eens kon voelen.

De wezens wonen en werken in deze koepelvormige, doorzichtige woningunits.  Buiten die koepels zag ik iets van hun natuur, maar die was niet zo mooi als op onze planeet Aarde. 

Ze reizen dmv een soort vliegende treinen, want op die manier kunnen ze mooie reizen door hun natuur maken zonder deze te beschadigen. Deze wezens genieten van de natuur door er naar te kijken, want ….”De natuur leeft en heeft gevoel en dat willen we niet verstoren. Wij willen er alleen maar naar kijken en er van genieten. Jullie Aardmensen hebben nog zo veel te leren, want jullie respecteren de natuur niet zoals wij dat doen.”