De wezens waar Zenith toebehoort zijn grote reuzen met drie ogen in plaats van twee.

Ik vond het toentertijd vreemd dat ik het pak van Zenith af moest zetten met kunstbont, waardoor het er nogal Russisch uitzag.

Jaren later kreeg ik krantenberichten onder ogen waarin stond dat er in een groot park bij Moskou UFO’s geland waren waar reuzen uitkwamen die drie ogen hadden, en voorafgaand aan die landing waren er vele lichten in het luchtruim te zien geweest.

Vele mensen hebben deze reuzen toen meerdere keren gezien. Deze grote wezens waren daar geland om onderzoek te verrichten op bodemmonsters van de Aarde.

De reuzen spraken niet met de mensen, en soms, als de mensen bang werden, dematerialiseerden zij zichzelf.

Nu begrijp ik ook waarom ik destijds een warm ‘Russisch-achtig’ pak voor Zenith moest maken, want dit alles zou zich jaren later in het koude Rusland afspelen.

De Russische overheid kwam destijds met deze Ufo-materie naar buiten. Andere landen kunnen daar een voorbeeld aan nemen door het ook openbaar te maken.

Ik heb veel respect voor België, want daar hebben begin jaren ’90 vele mensen driehoekige Ufo’s gezien.

De Belgische luchtmacht heeft die Ufo’s toen met speciale vliegtuigen en met behulp van ‘radar-lock on’ gevolgd; niet om de Ufo’s naar beneden te halen, maar om ze te observeren.

Een grote pluim dus voor België, daar kunnen we allemaal wat van leren!